Huishoudelijke hulp gezocht

Wij  zijn op zoek naar een hulp in de huishouding voor 2,5 tot 3 uur per week.

Het liefst op de dinsdagochtend of de donderdagochtend vanaf 9.00 uur. We wonen in het centrum van Bakkeveen.

Heb je belangstelling ?

Stuur dan een e-mailbericht naar  [email protected]

Geplaatst in: Oproepen

2 reacties op “Huishoudelijke hulp gezocht

  1. Kasia zegt:

    Hallo! Mijn naam is Kasia en ik kom uit Polen. Ik ben 36 jaar oud en ik werk 1 jaar als huishoudelijke hulp. Van jongs af aan ben ik gewend om veel aandacht aan het huishouden te besteden. Ik werk tijdens het schoomaken altijd zeer netjes. Ik kijk niet op de klok maar ik maak mijn werk altijd af .I k hou zelf erg van een schone omgeving en gun anderen niet anders . Ik ben sociaal, betrouwbaar en netjes . Graag maak ik nader kennis in een persoonlijk gesprek. Groeten Kasia.

    • Johan zegt:

      Wellicht handiger om het het e-mailadres te beantwoorden ipv hier een bericht neer te zetten. Want nu weten ze uw contactgegevens niet. + het gaat anderen niks aan, of dit moet al een open sollicitatie zijn.

Geef een reactie