Waldsang wint Zilveren Zoover Award

Recreatiecentrum De Wâldsang wint Zilveren Zoover Award!

Donderdag 16 januari 2020 zijn op de vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Recreatiecentrum De Wâldsang in Bakkeveen wint een Zilveren Zoover Award. Gedurende het hele jaar 2019 zijn er reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie.

Een 8.9 voor recreatiecentrum De Wâldsang
De consument beoordeelde De Wâldsang met een waarderingscijfer 8.9. “Je hebt een gast, wees er zuinig op is onze filosofie. Het is fijn als de passie voor je vak en je vakmanschap erkend wordt. Dat dit uiteindelijk resulteert in een prachtig cijfer op een review site én wordt beloond met een Zilveren Zoover Award is fantastisch, aldus Jan Willem Russchen”.

Over De Wâldsang
Een authentiek familiebedrijf die al meer dan 50 jaar gastvrij is! De Wâldsang is een 4-sterren camping gelegen in het bosrijke zuidoosten van Friesland. Uniek is de prachtige visvijver met daaromheen de verhuur-chalets met een privé vissteiger.

Over de Zoover Awards
De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2019 worden meegenomen.

Geplaatst in: Waldsang

Geef een reactie