“Blue Monday” walk: doe mee

Kom in beweging en wandel mee!
Bakkeveen – 19 januari – 10.00 uur

Om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor mensen met een depressie organiseer ik een Blue Monday Walk in Bakkeveen. Blue Monday wordt aangemerkt als de meest depressieve dag van het jaar. Depressie kan een geweldige impact hebben op iemands leven én op de mensen uit zijn/haar omgeving.

De stichting MIND wil psychische problemen voorkomen, mensen die hiermee te maken hebben ondersteunen en zorgen voor meer openheid en begrip. Dit doen zij door informatie te bieden, onderzoek te doen, projecten uit te voeren en actie te voeren. Bij MIND kun je terecht voor informatie en advies van hulpverleners en lotgenoten.

Wandel mee, meld je aan als teamlid, doneer en laat je sponsoren. Wil je je niet registreren als teamlid, maar wel graag mee wandelen, dan kun je ook doneren aan een teamlid dat al is aangemeld. Wandel je niet mee, maar wil je wel doneren? Dat kan natuurlijk ook!

De opbrengsten van deze wandeling gaan rechtstreeks naar de stichting MIND.

Praktische informatie:

  • Deze Blue Monday Walk is op zondag 19 januari
  • Verzamelen bij Toeristisch Informatie Punt Bakkeveen, naast De Slotplaats
  • We vertrekken om 10.00 uur
  • De wandeling door het Oude Bosch duurt ongeveer 1 – 1,5 uur (5 km)
  • Je betaalt geen kosten voor deelname, maar doneert iets aan de stichting MIND
  • Aanmelden kan op: doemeemetmind.nl/team/buitengewoon-2
  • Graag hoor ik van je als je mee loopt of als je vragen hebt: [email protected]

Ik hoop je te zien!

Hartelijke groet, Maaike van der Wal

Geplaatst in: Slotplaats

Geef een reactie