Vacatures Recreatiecentrum De Wâldsang

Voor het komende seizoen zijn wij voor de versterking van ons team op zoek naar enthousiaste collega’s!
Alle vacatures zijn inmiddels vervuld voor 2020.

Medewerkers horeca

Als medewerker in de horeca zorg je er onder andere voor dat onze gasten terecht kunnen voor een lekkere kop koffie, onze jongste gasten kunnen spelen in indoorspeeltuin ‘Joepie Toepie’ én bak je de lekkerste friet van Friesland! Wat wil je nog meer?! Ben jij de student die een paar uur in de week over heeft voor de leukste bijbaan? Stuur dan een mailtje voorzien van je CV!

Medewerkers schoonmaak

Hou jij ook zo van de frisse geur van een schone badkamer? Ben jij flexibel, servicegericht, heb je oog voor detail en ben je gastvrij? Zorg jij ervoor dat onze gasten elke dag weer met een glimlach onze sanitaire gebouwen binnenlopen? Dan zoeken wij jou!

 

Ben je geïnteresseerd in bovenomschreven functie? Stuur dan een e-mail voorzien van een CV naar [email protected]

Voor meer informatie kun je kijken op www.waldsang.nl of contact opnemen met
J.W. Russchen, telefoonnummer 0516-541255.

Geplaatst in: Vacatures, Waldsang

Geef een reactie