Het Zonnetje doneert aan Natuurmonumenten

Natuurmonumenten ontvangt cheque van kindercentrum Het Zonnetje

De Slotplaats in Bakkeveen heeft een mooi bedrag ontvangen van kindercentrum Het Zonnetje uit Marum voor het onderhoud van de Speelnatuur van OERRR. Natuurmonumenten is hen hier zeer erkentelijk voor.

De zolder van het kindercentrum is opgeruimd en vele spulletjes zijn verkocht. De verkoop leverde een bedrag van 96,95 euro op. De opbrengst is geschonken aan de Speelnatuur van OERRR en zal gebruikt worden voor het onderhoud van de speelplekken.

De peuters van kindercentrum Het Zonnetje kwamen een ochtend langs om de cheque aan te bieden aan de boswachters. Vervolgens hebben de peuters allemaal heerlijk buiten gespeeld in de bladeren en met de waterpomp.

Sietske Westerhof 

Geplaatst in: Natuurmonumenten, Slotplaats

Geef een reactie