Oudejaarsconference 2019: de videoclip

Op 27 december zullen Jacobus en Frank in samenwerking met Puur Bakkeveen en Noovids nog eenmaal alles uit de kast trekken om een spetterende oudejaarsconference neer te zetten. De titel van de oudejaarsconference is ‘The Best of Bluezone XL’. Het wordt een show vol verrassing, afwisseling, pret en vermaak. En ze zullen zeker niet nalaten om het publiek tot nadenken aan te zetten vanuit de bedrijfsvisie van Bluezone XL.

Nederland heeft in 2019 het songfestival gewonnen. Dit heeft Jacobus en Frank geïnspireerd om zangles te nemen met als doel om tijdens de oudejaarsconference, in songfestivalstijl, vanuit uiteenlopende genres diverse nummers ten gehore te nemen. U moet hierbij denken aan hele kleine, persoonlijke en gevoelige nummers tot een bombastische feesthit. En een nummer dat aanzet tot actie. En een nummer….. ach, u bent er straks ook toch gewoon bij?! Als voorproefje zijn Jacobus en Frank al de studio ingedoken om als voorproefje al één nummer op te nemen inclusief een heuse pret videoclip. Hierdoor kan het publiek dit nummer al tijdens de show uit volle borst meezingen. Als u de videoclip bestudeert zal het u opvallen dat er meerdere dorpsgenoten in mee acteren. Als u het nummer goed luistert zult u ook het vocale talent van enkele dorpsgenoten als een tedere streling voor de oorschelp ervaren.

Het nummer draagt de enigszins Duitse titel: Tauchboot und Giraffe.

Tauchboot und Giraffe is de ultieme après-ski en party- en feesttent- en bierfeest mokerhit van Bluezone XL! Deze hilarische partyhit en dito clip gaat erover dat mensen en objecten heel erg kunnen verschillen, maar dat die verschillen juist enorm kunnen verbinden en er een hele mooie, constructieve samenwerking kan ontstaan. Zoals samen wiep wappen. Maar dan in het Duits. Luister de mokerhit en abonneer je op het YouTube kanaal van Bluezone XL voor binnenkort veel meer moois!

Geplaatst in: 2019-gebeurtenissen

1 reactie op “Oudejaarsconference 2019: de videoclip

Geef een reactie