Kerstvoorstelling Scrooge

KERSTVOORSTELLINGEN SCROOGE
Kaarsjes aan, een mok warme chocolademelk met slagroom, de temperatuur van de kachel wordt opgeschroefd; de feestmaand december staat voor de deur. Tijd voor gezelligheid met het hele gezin. Brassband De Spijkerpakkenband en een aantal toneelspelers van Iepenloft Opsterlân presenteren u ‘Scrooge, A Christmas Carol’ van Charles Dickens. Het authentieke kerstverhaal is doorspekt met brassmuziek, toneel, film en heerlijke kerstliedjes: een échte beleving voor het publiek. Locaties voor dit kerstspektakel zijn de Ontmoetingskerk in Gorredijk (21 december) en De Mande in Bakkeveen (22 december).

FRYSKE SCROOGE; MUZIEK & TONEEL
Thies Nicolaï, voorzitter van de Spijkerpakkenband vertelt: “We vinden het geweldig om met het verhaal van Scrooge aan de slag te gaan. Afgelopen zomer is de Spijkerpakkenband via het toneelstuk Animal Farm van Iepenloft Opsterlân in aanraking gekomen met ‘Frysk toniel’. Dat was geweldig! De stap om zelf muziek te combineren met toneel was dan ook een logisch vervolg.” Nicolaï vertelt verder: “Scrooge blijft in onze voorstelling, net als ooit bedacht door Dickens, enkel bezig met zichzelf. Hoe onze vrekkige Scrooge er achter komt wat de werkelijke kerstgedachte is – reizend door zijn eigen verleden, heden en de toekomst – mag u zelf komen bekijken én beluisteren. Het worden twee magische en muzikale voorstellingen, gespeeld en gezongen in het Fries. En… uiteraard staat de warme chocolademelk klaar!”

BENIEUWD?
Bent u nieuwsgierig naar deze kerstuitvoering? Aarzel dan niet en koop alvast kaartjes. We heten u graag welkom in Gorredijk en Bakkeveen voor een ouderwets gezellige voorstelling, geschikt voor het gehele gezin.

Regie              Clara Rullmann
Dirigent         Erik Janssen

Voorprogramma  Jeugdorkest Koperbende (Frieschepalen)
Entree                    € 7,50 per persoon / € 5,- kinderen t/m 12 jaar
Speeldata               Zaterdag 21 december – 19.30 uur – Ontmoetingskerk Gorredijk
Zondag 22 december – 15.00 uur – De Mande Bakkeveen

Tickets Mail naar [email protected] of koop uw ticket via de webshop van www.muziekinopsterland.nl

Geplaatst in: Spijkerpakken Band

Geef een reactie