Dorcas actie in Poiesz

Voor de vierentwintigste keer organiseert hulporganisatie Dorcas in november de Dorcas Voedselactie.

In ongeveer 600 supermarkten en 450 kerken in Nederland worden voedsel en geld ingezameld voor de mensen die het moeilijk hebben in onze projectlanden. Vorig jaar leverde deze actie bijna 30.000 voedselpakketten op. Dat zijn bijna vijftig vrachtwagens vol!

Dankzij de actie konden we veel mensen blij maken met een voedselpakket en kon Dorcas meerdere voedselzekerheidsprojecten uitvoeren in diverse landen. Ook dit jaar willen we deze hulp weer gaan bieden. Het thema is ‘omdat we om hen geven’.

Dit weekend vrijdag 8 en zaterdag 9 november  in onze Poiesz supermarkt.

Komt allemaal een (deel van een) pakket doneren!!!!

Sylvia Holleboom

Geplaatst in: 2019-gebeurtenissen

Geef een reactie