Nacht van de nacht: beleef de heide

“Beleef de heide in donker”
Nacht van de nacht

Natuerferiening Bakkefean organiseert weer de jaarlijkse nachtelijke wandeling door de natuur. Deze keer, met toestemming van het Fryske Gea en Staatsbosbeheer, over de heide van Bakkeveen. Ervaar de nachtelijke sfeer in een natuurgebied en stel je voor hoe dat vroeger voor mens en dier geweest moet zijn zonder al die hedendaagse verlichting!

Neem stevig schoeisel en eventueel regenkleding mee. De wandeling is weliswaar onder begeleiding maar deelname is op eigen risico. Onderweg zijn stops om even te rusten of om te genieten van een voordracht van een verhaal en/of gedicht.

Programma
Start op zaterdag 26 oktober vanaf 22.00 uur vanuit Dúnhoeke in Bakkeveen (naast de Dúndelle aan het parkeerterrein bij het zwembad). Aanvang wandeling:22.30 tot ca 24.00.

Vooraf is er gelegenheid om in de zaal kennis te nemen van nachtelijk onderzoek naar vleermuizen, bunzingen en boommarters met behulp van wildcamera’s en een bat-detector.

Opgave per mail: [email protected]

Telefonische opgave: 0516-542738

Geplaatst in: Natuerferiening Bakkefean

Geef een reactie