Angry Birds ‘stickers’: spaar ze allemaal!

De Angry Birds campagne is afgelopen. Het was een groot succes, staat op de website vermeld van de Poiesz.

Sparen voor stickers:
Bij elke € 10,- aan boodschappen en bij wekelijks 9 aanbiedingen ontvang je een zakje met daarin 4 stickers en een spaarzegel. Er zijn in totaal 144 verschillende stickers, waaronder 24 met holografisch effect. In ieder zakje met stickers zit ook een spaarzegel. Plak deze op de spaarkaart. Volle spaarkaart? Kies dan voor slechts €5,- jouw favoriete Angry Birds knuffel.

Stickeralbum nog niet vol?
Helaas kun je geen stickers meer krijgen bij de boodschappen. Maar misschien heb je wel veel dubbele exemplaren en wil je deze wellicht ruilen voor stickers die je nog niet hebt?

Ruilbeurs? (misschien dat de Poiesz in Bakkeveen deze organiseert?)
Het volgende staat op de website van de Poiesz: Mis je nog een paar stickers voor in je boek en/of heb je een heel boel dubbele exemplaren? Wie weet organiseert de Poiesz bij jou in de buurt wel een ruilbeurs! Je vindt dan in de winkel wel posters met een aankondiging of vraag het aan één van onze medewerkers in de winkel.

Zo niet, zou je via Bakkeveen.nl een oproep kunnen doen. Door een reactie te plaatsen bij dit bericht, met daarin jouw ontbrekende stickernummers.

 

Geplaatst in: Algemeen, Poiesz

Geef een reactie