Vacature bestuurslid – Sinterklaas in Bakkeveen

Sinds 2015 wordt de intocht van Sinterklaas in Bakkeveen verzorgt door de Stichting Sinterklaas in Bakkeveen. Op dit moment bestaat het bestuur van de Stichting uit Freddy Algra (voorzitter), Gonda Reinderink (secretaris) en Wiebe-Bart Veenstra (penningmeester). Sinds de zomer van 2018 is de organisatie uitgebreid met Kees van der Meulen en Garma Renkema, die samen met een grote groep vrijwilligers in een aparte werkgroep de intocht organiseren. In totaal werken jaarlijks aan de organisatie en uitvoering van de intocht minimaal 40 vrijwilligers mee uit heel Bakkeveen. Binnen de organisatie heerst een gemoedelijke en ongedwongen sfeer.

Vacature bestuurslid

In verband met het vertrek van één van de bestuursleden van de Stichting zijn wij per direct op zoek naar een nieuw bestuurslid die de functie van secretaris op zich kan nemen.

De werkzaamheden bestaan uit:

  • Bijwonen en notuleren van alle vergaderingen en bijeenkomsten (ongeveer 6 per jaar).
  • Meedenken en mede organiseren van de jaarlijkse intocht van Sinterklaas in Bakkeveen.
  • Alle eventuele voorkomende werkzaamheden.

Het is handig als je over een computer of laptop kunt beschikken en weet hoe Microsoft Word werkt. Het is ook prettig als je in een team kunt werken, houdt van een grapje op zijn tijd en bovenal het leuk vindt om voor Sinterklaas de intocht in Bakkeveen te organiseren.

De (voorbereidende) werkzaamheden vinden vooral plaats vanaf september tot en met november. De intocht vindt altijd plaats op de derde zaterdag van november (een week na de landelijke intocht). Mocht je interesse hebben om het bestuur te komen versterken neem dan contact op met Wiebe-Bart Veenstra (telefoon 06 22 92 12 13 of e-mail [email protected]).

Geplaatst in: Sinterklaasfeest

Geef een reactie