Dodo Festival wederom groot succes

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 augustus 2019 is het 11e Dodo Festival in Bakkeveen gehouden. De formule is dezelfde als voorgaande edities. Op vrijdag gratis toegankelijk. Op zaterdag ook, maar na 20 uur € 10,– entree.
Het vrijdagmiddag programma werd ingevuld met Nederlandstalige artiesten in samenwerking met RadioNL. Na 19:30 uur begon het avondprogramma en dat duurde tot iets na half 2.

Wat anders was dan voorgaande jaren waren de 2 grote overkappingen. De weersverwachtingen beloofden veel regen. De werkelijkheid was dat het gedurende het festival vrijwel droog is gebleven, alleen vrijdag in de loop van de avond een heel klein beetje regen waar je niet echt nat van werd. Pas na afloop van het festival was vrijdagavond een regenjackje niet verkeerd. Zaterdagavond was het na afloop droog en dat droeg er wellicht mede toe bij dat (jeugdige) bezoekers nog wat lang in de omgeving bleven hangen.

Op het terrein zelf was de sfeer goed en de bezoekers waren vol lof over de artiesten en de organisatie hier omheen.

Het is erg druk geweest. Vrijdagmiddag meteen om 12 uur al. Er waren 50% meer auto’s geparkeerd op de parkeerweilanden dan vorig jaar. Ook rond 19 uur, tijdens de wisseling van middag naar avond programma bleef het lekker druk op het terrein.

Kijk op www.dodofestival.nl voor meer info.

Onderstaand een impressie. (Foto’s Martijn van der Vaart)

Vrijdag:

Zaterdag:

Geplaatst in: Dodo Festival

Geef een reactie