Opsterland: enquete over fietspaden

Op de site van gemeente Opsterland troffen we onderstaande enquête aan.
Je kunt je opmerkingen over de (recreatieve) fietspaden in onze omgeving in de enquête aangeven. Dat kan dus zowel positief als negatief zijn. Hoe meer response vanuit onze omgeving, des te hoger de prioriteit wordt….

Hieronder de tekst en oproep van opsterland.nl

Fietst u graag in Fryslân? Dan zijn wij benieuwd naar uw mening!
De gemeenten Heerenveen, Ooststellingwerf, Opsterland, Smallingerland en Weststellingwerf vormen samen de regio Zuidoost Fryslân. Deze gemeenten hebben hun fietsambities vastgelegd in de Fietsagenda Zuidoost 2019 – 2023. Met het opstellen van de Fietsagenda Zuidoost willen we meer mensen op de fiets krijgen door het fietsen comfortabeler, sneller en aantrekkelijker te maken, met speciale aandacht voor een snelfietsroute tussen Heerenveen en Drachten. Heeft u aandachtspunten of tips? Wij willen graag uw mening horen!
In 2019 ligt de prioriteit van de Fietsagenda op:

  • Het uitvoeren van een Quick scan hoofdfietsnetwerk Zuidoost Fryslân: wat zijn de belangrijkste fietsroutes en welke routes moeten verbeterd worden?
  • Het uitvoeren van een Tracéstudie snelfietsroute Heerenveen – Drachten: waar moet deze route komen te liggen en hoe moet deze er uit komen te zien?

Wij horen graag uw mening!

Vul de enquête in op: www.roelofsgroep.nl/FietseninZuidoostFryslan

Geplaatst in: Wandel-/fietsroutes

Geef een reactie