Dodo Festival 2019

Lieve dorpsgenoten, vakantiegangers, buitenlui en iedereen die van een goed feestje houdt,

Over iets minder dan een maand is het alweer zo ver: Het Dodo Festival 2019!

Vrijdag
Vanaf vrijdagmiddag 16 augustus 12:00 uur beginnen we aan de 11e editie met verschillende Nederlandstalige artiesten zoals Nick en Simon + band, Jannes, Tino Martin, Dries Roelvink en nog véééél meer. Dit wordt ook allemaal live op de radio uitgezonden door RadioNL!

Vanaf 14:30 tot 17:00 zullen er weer leuke kinderactiviteiten zijn voor de jongere festivalbezoekers in de kinderhoek! ’s Avonds gaan we direct door met o.a Vangrail, De Doelleazen, Tim Douwsma en nog veel meer. En dit allemaal met gratis entree!

Zaterdag
Als de stofwolken en bierdampen weer opgetrokken zijn van de vrijdagavond gaan we zaterdag 17 augustus vanaf 18:00 uur weer vol gas verder met o.a. The Wetnecks, BZB, The Nightflight en DJ Auke. In ons Nitro Café zullen dit jaar de Dodo’s út de regio te vinden zijn! Allemaal lokale zangers zoals Lytse Hille, Gaatze Bosma, Hessel en Ineke en natuurlijk onze dorpszanger Zanger Siebe.

Maar wat kost dit allemaal? Zoals eerder genoemd is de vrijdag compleet gratis toegankelijk!

De zaterdag beginnen we om 18:00 en is de entree tot 20:00 uur gratis.

Na 20:00 uur is de entree €10,–. Let op: er kan een rij staan, dus hou hier rekening mee!

Wij zoeken nog vrijwilligers die ons op de vrijdagavond en zaterdagavond willen assisteren achter de bar! Lijkt je dit super tof, meld je dan aan op www.dodofestival.nl/vrijwilligers

Als je munten met korting in de voorverkoop wil scoren dan kan dat! Kijk snel op www.dodofestival.nl/munten voor de pakketten en de korting!

Dodofestival

 

Geplaatst in: Dodo Festival

1 reactie op “Dodo Festival 2019

  1. Joke wester zegt:

    Ik vond het dodofestival op zit wel leuk
    Alleen dat lytse hille als allerlaatste kwam en heel laat dat vond ik minder leuk
    Want volgend jaar moet lytse hille als eerste optreden en niet weer als aller laatste en ik wil dat volgend jaar Frans Bauer dan ook komt optreden bij het dodofestival omdat ik een hele grote fan ben van Frans Bauer
    Gr mevrouw joke Wester

Geef een reactie