Avondwandeling over de heide

[Ook op dinsdag 16 juli is er een avond wandeling]

Op dinsdag 23 juli organiseert It Fryske Gea van 19.00 tot 21.00 uur een avondwandeling over de heide van het Mandefjild. Genieten van de rust op de heide? Ga dan eens mee op een avondwandeling over het Mandefjild. Het natuurgebied is een echte publiekstrekker, maar ’s avonds keer de rust weer terug. Onze excursieleider neemt je mee op een stevige wandeling door het gebied. Je hoort de verhalen over onze schaapskudde en loopt door de eeuwenoude holle weg. Aanmelden kan uiterlijk een dag van te voren (tot 15.00 uur) via www.itfryskegea.nl/avondwandeling-23juli of 0511 – 53 96 18. Deelname is voor leden van It Fryske Gea gratis op vertoon van de ledenpas en niet-leden betalen € 4,- (t/m 12 jaar € 2,-).

 Horen we daar Beethoven?
De eenzame dennen en berken in het open veld zijn het terrein van de geelgors. Hij voelt zich hier thuis. Wanneer je goed luistert klinkt zijn zang net als de eerste tonen van de vijfde symfonie van Beethoven. Benieuwd naar deze muzikale vogel? Met dit ezelsbruggetje gaat de aanwezigheid van dit knalgele vogeltje niet meer aan je voorbij.

Het Mandefjild heeft alles in zich voor een mooie excursie. Een absolute aanrader om lekker actief te zijn en ook nog wat nieuws te leren!

Geplaatst in: t Fryske Gea

Geef een reactie