Zeer geslaagde Sprookjestocht

De 2e editie is vastgesteld op zaterdag 27 juni 2020.

Wat kunnen we terug kijken op een prachtig sprookjesachtige dag! We hebben het erg getroffen met het weer en met alle vrijwilligers die zich hebben ingezet om er zo’n mooie dag van te maken, maar natuurlijk ook met de vrolijke kinderen die mee hebben gedaan met hun (groot) ouders.

Er kwamen ook nog een paar (groot)ouders met kinderen die zich vergeten waren aan te melden en het ophalen van de stempelkaarten liep daardoor wat vertraging op maar uiteindelijk heeft iedereen kunnen starten en hebben we het startschema grotendeels aan kunnen houden.

De kinderen waren prachtig verkleed, daarvoor vanuit onze kant de complimenten!

’s Avonds is de dag op een heel sfeervolle manier afgesloten rond het kampvuur met live muziek van Murk.

De eerste sprookjestocht in Bakkeveen is geweest en we nemen de pluspunten en aandachtspunten mee in onze evaluatie en kijken er positief op terug. We hopen volgend jaar opnieuw een sprookjestocht te organiseren dus hou tegen die tijd de website weer in de gaten!

Hieronder een paar foto’s van de dag.

Nienke

Geplaatst in: Bosmanege

1 reactie op “Zeer geslaagde Sprookjestocht

  1. Annamarie zegt:

    Ziet er prachtig uit! 👍🏻

Geef een reactie