Gezocht: oppas voor Mailo

Wij zoeken voor onze lieve hond Mailo een hondenoppas voor overdag. Het gaat om 1 dag in de week liefst op donderdag maar als dit niet lukt mag het ook op woensdag. Tijd ongeveer 07.15 uur tot 17.30 uur.

Mailo hebben wij als pup gekregen hij komt uit Bulgarije, mix van herder-wolf-husky. Hij is 4 jaar oud en ontzettend lief. Mailo is een middelmaat hondje. Hij kan goed met katten en andere honden. Kinderen vindt Mailo wat spannend dus zoeken wij iemand die geen kleine kinderen heeft en iemand die wel wat verstand heeft van honden. Graag in de omgeving van Bakkeveen +/- 5 km.

Graag komen we met jou/jullie in contact voor een kennismaking. Als er wederzijds een klik is kunnen we bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Ziet u het wel zitten om op onze lieve Mailo te passen? Graag contact opnemen via de mail.  [email protected]

Vriendelijke groet,

Kees en Wendy

Geplaatst in: Vacatures

Geef een reactie