Avond4daagse dag 2 (do)

Alweer een dag voorbij. Wat het meest van de donderdag 13 juni in herinnering zal blijven is de korte,  doch stevige bui rond 18:30 uur. In totaal maar 1.5 mm, maar je werd er goed nat van. Geluk was dat daarna de zon weer uitbundig ging schijnen en het lekker wandelweer was.
Deze avond was richting Waskemeer. De 5 km km niet verder dan Mandefjild/ Kreilen om daarna weer naar Bakkeveen terug te keren.

De 10 km liep in Waskemeer de route over de straat Haulerwijk-Waskemeer: de Compagnonsweg. Deze doorgaans drukke weg was wegens asfalteringswerkzaamheden afgesloten. Een mooie, unieke kans om langs te wandelen.
De wandelaars liepen over privéterrein van: fam. Van der Wolfshaar, Van Es, Schurer, Haisma, Pool, Witteveen, Mulder, Wouda en Van Dalen.

 

Foto’s Martijn van der Vaart:

Geplaatst in: Avondvierdaagse

Geef een reactie