Avond4daagse dag 1 (wo)

Woensdag 12 juni was dag 1 van de avond-4-daagse Bakkeveen van 2019. Het weer zat mee. Er was veel minder regen gevallen dan verwacht en na 6 uur heeft de zon veelal geschenen en temperaturen rond de 18 graden. Goed wandelweer dus.
De planning was lange tijd onzeker omdat de route die we donderdag gaan lopen eerst op woensdag zou. Dit lukte uiteindelijk niet en daarom deze woensdag de bossen richting Wijnjewoude in. De 10 km wandelaars kwamen tot net voorbij de Freulevijver. De traktatie was aan het einde van “De Stripe”. De 5 km wandelaars kwamen de traktatie tegen op de Ikeleane. Vervolgens gingen alle wandelaars achterlangs door weiland naar het fietspad Wijnjewoude-Bakkeveen. Vervolgens nog een mooi ommetje door het weiland van camping ’t Hout en de camping zelf om weer in centrum Bakkeveen aan te komen. Er waren ruim 850 betalende wandelaars op een totaal aantal van 1300.
Donderdag avond lijkt het weer goed wandelweer te worden: dan weinig bos en veel “vrij veld”.

Foto’s Martijn van der Vaart:

Ingezonden foto’s: (Freek)

Geplaatst in: Avondvierdaagse

Geef een reactie