Voorbereiding Sprookjestocht 2019

Ondertussen zitten we met de sprookjestocht commissie en de vrijwilligers al volop in de voorbereidingen voor de sprookjestocht op 22 juni.

Er hebben zich tot nu toe al meer dan 25 groepjes aangemeld. Ook hebben individuele kinderen met een ouder (of opa/oma) aangemeld. Dat kan natuurlijk ook! We maken dan een samengestelde groep van een aantal individueel opgegeven kinderen (of tweetallen). Mail vooral als er vragen zijn over de aanmelding of tocht.

Hierbij meteen iets meer duidelijkheid over de indeling van de groepjes en de manier waarop de aanmelding en betaling verloopt.
Als een groepje is aangemeld krijg je een bevestigingsmail. Binnen een week ontvang je dan het groepsnummer met een bijbehorende starttijd. We proberen daarbij zoveel mogelijk rekening te houden met de voorkeur. In de mail staat ook het bedrag (€7,50 x het aantal kinderen dat is opgegeven) dat overgemaakt kan worden op een rekeningnummer van de sprookjestocht. De betaling gaat onder vermelding van je groepsnummer. Na betaling is de aanmelding definitief.

Op de dag van de sprookjestocht liggen er bij de bar voor elk groepje stempelkaarten klaar. Het aantal stempelkaarten is corresponderend met het aantal opgegeven kinderen (en betaling).

Het terrein zal al iets voor 15.00 uur open gaan zodat de eerste groepen ook rustig de stempelkaarten kunnen ophalen en we op tijd kunnen starten.

De route is ongeveer 1,5 km lang en doordat het langs en over kleine bospaadjes gaat is de route helaas niet erg rolstoelvriendelijk. Mocht daar behoefte aan zijn dan willen we graag meedenken in de mogelijkheden daarvoor (door bijvoorbeeld een bepaald deel van de route af te leggen). Het terrein zelf is goed begaanbaar.

Hieronder is al even iets te zien van de voorbereidingen waar we nu in zitten. Voor de groepen die zich nog niet hebben aangemeld maar wel graag mee willen doen is het mailadres: [email protected]

Geplaatst in: Bosmanege, Evenementen

Geef een reactie