Sprookjestocht loopt vol

De aanmeldingen voor de sprookjestocht komen nog steeds binnen en daar zijn we heel erg blij mee. Het gaat zelfs zo snel dat we nog ruimte hebben voor 11 groepjes en dan moeten we helaas melden dat we vol zitten. We hebben namelijk ruimte voor 50 groepjes om te starten.

Wees er dus snel bij wanneer je nog een groepje wil aanmelden! De starttijd zal dat tussen 18.00 uur en 19.00 uur zijn.

We krijgen ook vragen van vrijwilligers die graag mee willen helpen op het terrein of als onderdeel van de sprookjestocht. Dat vinden we erg leuk! Mocht je denken ‘ik wil ook graag helpen bij de sprookjestocht’ mail dan ook naar [email protected] 

Zo gaan we er samen een sprookjesachtige dag van maken!

Leuk voor ouders en kinderen om te weten: iedereen mag verkleed komen. Je kunt dus alvast kijken of je een stoer ridderkostuum of mooie prinsessenjurk in de kast hebt liggen die dan aan kan!

Geplaatst in: Bosmanege, Evenementen

Geef een reactie