Bluesformatie Barrelhouse in schaapskooi

Beste muziekvrienden,

Er zijn van die bands… Het lijkt of ze er altijd geweest zijn. Ze gaan maar door. Maar het blijft geweldig om naar ze te luisteren. En af en toe weer eens een concert van ze te zien.

Welnu: zo’n band komt naar Bakkeveen. Op zondag 26 mei sluiten we een fijn seizoen Muziekpodium Bakkeveen af in De Schaapskooi van It Fryske Gea met de geweldige Nederlandse bluesformatie Barrelhouse.

Barrelhouse begon in 1974 in Edam en speelt anno 2019 nog steeds in de originele zes-mans bezetting met de charismatische frontvrouw Tineke Schoemaker. Vijfenveertig jaar later en met ruim tweeduizend spetterende bluesparties op de teller is het nog steeds fris en ijzersterk. In de Schaapskooi gaan we een mix horen van materiaal van de laatste jaren en nummers uit het (licht-)grijze verleden.

Vorige week waren ze nog te zien in Vrije Geluiden, het muziekprogramma op de zondagochtend. Klik hier voor een weergave van het prachtige Almost There.

Vier jaar geleden trad Barrelhouse ook al bij ons op. We verwachten opnieuw een heerlijk FEESTJE. Wij denken dat de schaapjes het koud gaan krijgen ’s avonds want het dak gaat er weer af…

Wil je eerst wat achtergrondinformatie, of checken wat voor soort muziek je mag verwachten, klik dan op DEZE LINK.

Reserveren van toegangskaarten via [email protected]

Zondag 26 mei:
Barrelhouse
Deur open om 14.30 uur, aanvang concert 15.00 uur
Prijs € 20,– p.p. Ca. 130 plaatsen, en vol = vol

www.muziekpodiumbakkeveen.nl

 

Geplaatst in: Muziekpodium

1 reactie op “Bluesformatie Barrelhouse in schaapskooi

  1. Jitte Huitema zegt:

    Bewonderenswaardig dat zo’n Buitengewoon goede Bluesband als Barrelhouse net Buiten het pittoreske Bakkeveen een Buitenoptreden verzorgt. Bovendien is het Best Bijzonder dat ze al 45 jaar Bij de Beste Bluesbands van de Benelux Behoren.

Geef een reactie