Blue Zone BBQ Zakenkring Bakkeveen

Donderdagavond 16 mei vond bij het Bospaviljoen in Bakkeveen een Blue Zone BBQ plaats voor alle leden van de Zakenkring Bakkeveen.

Speciale gasten waren de huisartsen Jon Brouwers en Steven Friesema.

Na een kort welkomstwoordje door voorzitter Jappie Stuiver was er een presentatie door Jon Brouwers, waarbij zelfs fysieke inspanning van de aanwezigen werd gevraagd, (hiervan geen foto want ook de fotograaf lag op de grond…), vervolgens heeft een ieder zich tegoed gedaan aan een (h)eerlijke maaltijd met gezonde streekgebonden producten, verzorgd door Ruben Visser  en zijn team van Culivents uit Gorredijk.

Het was een geslaagde avond en de Blue Zone Bakkeveen is weer een heel klein stukje dichterbij gekomen. Tijdens de avond werd er nog kort teruggeblikt naar de verkiezing van de leefstijlarts 2019, waar Jon Brouwers 2e werd. Namens de Zakenkring kreeg ze een toepasselijke schort aangeboden.

Anton Holleboom

Geplaatst in: Bedrijven

Geef een reactie