Vlooienmarkt 6 april

De kop is eraf! De eerste markt van 2019 is geweest.
Veel mensen zullen teleurgesteld geweest zijn in het weer. Het werd rond het middaguur slechts 10 graden. Wel bleef het droog. Later in de middag ging de temperatuur stijgen en kwam de zon voorzichtig door.

Desalniettemin een goede markt. 586 standhouders en erg veel publiek. In 2018 was de eerste markt een stralend zonnige dag. Toen 596 standhouders. Een groot verschil was het aantal bezoekers: nog nooit hebben zoveel auto’s op de parkeerweilanden geparkeerd: 30 meer dan ooit en voor april een kleine 500 auto’s meer! Het was tussen 7:45 uur en 10 uur een constante stroom auto’s. Er ontstond zelfs een kleine file. Jammer dat de automobilisten als ze eenmaal op het weiland waren geen haast meer hadden….
Gezien het grote aantal bezoekers moet dit wel een goede markt zijn geweest v.w.b. handel.

Hieronder een paar foto’s van Martijn van der Vaart.

Geplaatst in: vlooienmarkt_2019

5 reacties op “Vlooienmarkt 6 april

 1. Roel zegt:

  Leuke markt. Wel veel honden die schijten op het grasveld waar je moet lopen. En best wel veel karren en kinderwagens op de nauwe weggetjes. En veel handkarretjes die twee keer over mijn tenen reden. Iemand met handkarretje gezien die dwars over een servies reed en eentje die de trekstang liet donderen op een vaas..Hobbelig veld om te lopen. Goed opgelost dit keer vond ik de zijgangetjes op de grasvelden, dat je over kon steken..en niet gedwongen bent om eerst een heel recht stuk te lopen, ke kon nu ergens in he midden van baan wisselen..dat doet alles beter doorstromen. Verder prima genoten, maar met minder karren en wagens en handkarretjes nog prettiger..

 2. Johan zegt:

  Haha Roel, iets te veel zuurs gegeten of gedronken?

 3. Sjaak zegt:

  Als “Roel” zich opgeeft als vrijwilliger zijn ook de punten die hij opnoemt m.b.t. de vlooienmarkt direkt op te lossen dunkt me….

 4. Crista zegt:

  Maar Roel heeft wel gelijk wat betreft de bolderwagens, karren en kinderwagens waar soms honden in zitten. Als die mensen eens rekening hielden met de andere bezoekers zou het al een stuk beter gaan….

 5. Johnny Slagter zegt:

  Bakkeveen is 1 van de leukste rommelmarkten in het Noorden, zeker de grootste. Prima georganiseerd, geen kritiek, alleen maar lof.

Geef een reactie