Impressie Koningsdag 2019

De weersverwachtingen waren niet goed voor zaterdagochtend 27 april. Tijdelijke regen, 10 graden en vele wind. Daardoor had de organisatie besloten de meeste activiteiten binnen in de 3 zalen van Dundelle te houden. De opblaasbare tafelvoetbal, de melkkoe en het springkussen stonden buiten. Tegen het einde van de ochtend klaarde het weer sterk op en werd ook van deze attributen nog flink gebruik gemaakt.

In Dundelle was het aangenaam en gezellig. Veel kleedjes van de vrijmarkt langs de zijkanten en de tafeltjes om even bij te kletsen in het midden. Zie hieronder de fotoimpressie.

 

Namens de organisatie van het koningsfeest willen wij nogmaals iedereen dank zeggen. Het weer hielp niet helemaal mee, maar wat fijn dat we deze koningsdag konden vieren in Dundelle, Andries en Engel willen wij daar hartelijk dank voor zeggen. Met behulp van alle vrijwilligers en bezoekers is het een prachtige dag geworden.

De winnaars van de selfie :

  • Hinke van der Veer
  • Martine van der Veer
  • Jasper Kooi
  • Laura Kooi

De sponsoren willen wij hierbij ook bedanken. Het gratis ijs is mede mogelijk gemaakt door Plaza De Kolk. De cadeautjes zijn mede mogelijk gemaakt door Poiesz- supermarkten.

Tot volgend jaar.

Aukje Bergsma, Stientje van Veen, Ingrid Dijkstra.

Geplaatst in: Koningsdag

1 reactie op “Impressie Koningsdag 2019

  1. Minze zegt:

    Het was een zeer geslaagde ochtend. Heel fijn dat het feest binnen kon worden gevierd. Complimenten voor de organisatie.

Geef een reactie