Troch de tiid een schitterende voorstelling

Afgelopen weekend was de voorstelling Troch de Tiid van de Brassband Opsterland, De Koperbende en Leef jeugdtheater. Het thema was, hoe krijgen wij de jeugd van de bank en was vroeger alles echt wel beter. De Dat kan ook anders man, gespeeld door Gerben, liet Halbe, gespeeld door Peter, zien hoe het werkelijk was in de verschillende periodes.

Het stuk had verrassende elementen, zo werd er gebeld met het thuisfront terwijl Halbe verzeild was geraakt in de Franse opstand ten tijde van Lodewijk 14E , ook was het mogelijk om een Twitter bericht te versturen.  Het liep gelukkig goed af met de Reis naar 1943 en

Nepberichten werden ontkracht en als slot stond de 25é Elfstedentocht op het punt verreden te worden door een uitvinding die in Bakkeveen was gedaan.

Het publiek heeft genoten van een mooie tijdreis. De muziek en het vertoonde spel van de jeugd van het jeugdtheater vielen danig in de smaak.

Samen hebben de muzikanten en toneelspelers laten zien dat er veel mogelijk is op theater gebied in Bakkeveen.

Een blik in de huiskamer.
Spelers van links naar rechts, Gerben, Vincent, Eppie, Peter

Dat Kan ook anders man op de foto met Nynke plas.
Spelers van Links naar rechts, Evy, Roelina, Esmee, Sara, Gerber, Peter, Bo ( achter de paal) Willemijn

Wie was de eerste man op de maan. En werd Niel Armstrong gelukkig in België?

Geplaatst in: Algemeen, Toneelvereniging Nij Bigjin

3 reacties op “Troch de tiid een schitterende voorstelling

  1. De buurman zegt:

    Het was zeker de moeite waard. Een prachtige voorstelling. Voor herhaling vatbaar.

  2. Hilda zegt:

    Afgelopen zaterdag naar de voorstelling en wij hadden geen idee van de voorstelling maar het was schitterend, wat is er iets moois neergezet! Kippenvel momenten van de muziek en op een hoog niveau gespeeld door een ieder! Wat een heerlijke avond van ontspanning en zelfs nu nog aan het nagenieten als we eraan terugdenken. Dit overtrof ons echt en zou wat ons betreft zo in een theater kunnen spelen.

  3. Bauke zegt:

    Prachtige voorstelling. Samenspel tussen brassband Opsterland en het Jeugdtoneel/Nij Begjin was wonderwel heel mooi. Dit is voorwaar geen gemakkelijk 1 – 2 tje. Hulde aan muzikanten, dirigent, spelers, techniek en bovenal de regisseur !

Geef een reactie