Fietsfeest bij Meinsma

Fietsfeest bij Meinsma Fietsen, het voorjaar hangt in de lucht!

U kunt de dagen weer in uw agenda noteren, op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart a.s. houdt Meinsma Fietsen weer haar jaarlijkse Fietsfeest!

Twee dagen het voorjaar proeven, twee dagen feest! Vrijdag en zaterdag kunnen de hele dag naar hartenlust e-bikes geprobeerd worden van de A-merken Batavus, Gazelle en Sparta. Zo kunt u uitvinden welke fiets nu eigenlijk het beste bij u past!

Maar uiteraard is er meer!
Nadat u vrijdag overdag moe gefietst bent, kunt u vrijdagavond tijdens de MEINSMA FRIDAY NIGHT OUT even heerlijk bijkomen in de winkel en de feesttent waar onder het genot van de live-muziek van de Blowing Away Band de heerlijkste hapjes geproefd kunnen worden die door de koks van Hotel-Restaurant De Stripe voor u klaargemaakt worden.

Om 19.30 en 20.30 uur worden er door de fietstechnici Presentaties gegeven over e-bikes. U krijgt antwoorden op uw vragen over merk- en accukeuze, de kracht van de verschillende motoren en hoe u door de bomen het bos weer kunt gaan zien in e-bikeland.

Deze avond wordt er als klap op de vuurpijl ook nog eens een nieuwe fiets verloot! Tip: neem uw mobiele telefoon mee!

Bent u vrijdag niet in de gelegenheid om langs te komen, dan heeft u ook zaterdag de hele dag de gelegenheid om alle e-bikes te proberen tijdens de OPSTAPDAGEN.

Wellicht bent u al op de hoogte dat Meinsma Fietsen kinderfietsen verkoopt van Batavus, Sparta en Loekie met prachtige kortingen. Dit seizoen treedt het A-merk Alpina toe tot de speciale selectie van de Meinsma-fietsen! Met het aantrekken van het merk Alpina, verwacht Meinsma Fietsen een nog completer aanbod te kunnen bieden. Zaterdagmiddag om 16.00 uur wordt er een nieuwe kinderfiets verloot onder de aanwezigen op dat moment!

Zoals u van Meinsma Fietsen gewend bent, is er deze dagen weer veel te halen voor weinig! Er zijn kortingsacties, prachtige opruimingsfietsen, accu-upgrades en nog veel meer in de winkel terug te vinden als u deze dagen een fiets aanschaft. Het belooft weer een prachtige start van het nieuwe fietsseizoen te worden!

Van harte welkom!

Hartelijke groet, Hans Meinsma, Janco van der Lei, Bart de Jong, Geert de Boer en Inge Breedijk

www.meinsma-fietsen.nl
Duerswald 8, Wijnjewoude

Geplaatst in: Actief Doen, Wandelen & fietsen

Geef een reactie