Denk mee in bereikbaarheid

Provincie Friesland gaat de boer op.

De voorliggende vraag: “Houd uw dorp bereikbaar, denk met ons mee!”

Het openbaar vervoer in de dorpen staat onder druk. Hoe moet dat verder?

Je kunt jouw ideeën kwijt in:

 • Jubbega op woensdag 13 maart
 • Drachten op donderdag 14 maart
 • Oosterwolde op woensdag 20 maart
 • Zie onderstaande folder, steeds van 19 tot 21 uur.

Waarschijnlijk kun je niet met openbaar vervoer als je dezelfde avond weer naar huis wilt 🙂

 

Geplaatst in: Bakkeveen

3 reacties op “Denk mee in bereikbaarheid

 1. Bart zegt:

  Hoezo zou je dezelfde avond niet naar huis kunnen met de bus? Toegeveven, vanuit Jubbega en Oosterwolde is het verre van optimaal, maar vanuit Drachten rijdt er na 9 uur nog 2x een bus rechtstreeks naar Bakkeveen.

 2. AHV zegt:

  Als ik om 6.00 moet beginnen te werken, zegt ov9292 de avond ervoor weggaan, om 23.27 en aankomst 1.19 uur. Of ik moet over Groningen en ben om 6.52 ter plaatse. Beide is niet haalbaar en qua reistijd ook erg ongunstig.
  Heb ik late dienst en moet ik tot 23.00 uur werken, dan wordt mij geadviseerd de volgende morgen om 06.33 de bus naar huis te nemen. Ook ben ik minimaal een uur onderweg, terwijl ik met de auto er een half uur over doe
  Voor mij is de bus dus niet haalbaar.

 3. AHV zegt:

  Ik werk in Assen.

Geef een reactie