Workshop: jouw informatie snel op www.bakkeveen.nl

De website van Bakkeveen (www.bakkeveen.nl) bereikt vrijwel iedereen die digitaal wat handig is. Berichten worden automatisch doorgezet naar Twitter en Facebook. Voor Facebook naar de Bakkeveen pagina en de gewenste naar een specifieke eigen pagina.

Organisaties (verenigingen, stichtingen, commissies) kunnen snel zonder eigen website informatie voor iedereen in het dorp (en omgeving) publiceren. Wat niet altijd even handig is: hoe plaats ik zelf informatie? Daar is sterk verbetering in gekomen.
Uitleg op donderdagavond 21 februari om 20 uur in Dúnhoeke.

  • Er is een app waarmee je bijna even gemakkelijk als met Facebook tekst en foto’s plaatst. Je plaatst jouw berichten met een smartphone snel op onze dorpssite. Korte uitleg krijg je op donderdagavond 21 februari.
  • De meer uitgebreide uitleg om berichten te publiceren met de computer (PC) doen we er meteen achteraan. Dit is aan verandering onderhevig: we willen je laten zien dat het anders en gemakkelijker is geworden. Dus ook op 21 februari.
  • Verder geven we wat algemene informatie over de website. Als je tips voor ons hebt, dan zijn die natuurlijk van harte welkom.

Dus heb je al een account of nog geen account: allemaal uitgenodigd !
Alleen met z’n allen kunnen we de website voldoende informatief houden.

Aanvang 20 uur in Dúnhoeke, donderdag 21 februari.

Laat je even weten of je komt? Dan kunnen we voldoende stoelen en kopjes klaarzetten.

Geplaatst in: Bakkeveen, Oproepen

Geef een reactie