Poiesz sluiting en opening week later ….

Bijgaand informatie met betrekking tot de sluiting i.v.m. de verbouwing van de Poiesz supermarkt in Bakkeveen.

Doordat de bouw door het winterweer een week vertraging heeft opgelopen zal de winkel een week later sluiten dan de geplande datum van 17 Februari.

De laatste openingsdag is nu zaterdag 23 Februari tot 18:00 uur.

Vanaf 18:00 uur worden alle goederen uit de winkel verwijderd waarbij de houdbare goederen worden opgeslagen in het distributiecentrum in Sneek. Alle versartikelen zullen naar andere filialen worden gebracht om daar te worden verkocht.

Vanaf maandag 25 februari zal alle inventaris uit de winkel worden gehaald. Als de winkel leeg is dan zullen er een aantal muren worden verwijderd. Daarna komt er een compleet nieuwe vloer in de winkel. Als deze erin ligt kan er worden begonnen met het opbouwen van de winkel.

Vanaf vrijdag 8 maart wordt er begonnen met het inrichten van het DKW assortiment van de winkel. Dit is zaterdag 9 maart helemaal klaar. Maandag 11 maart en dinsdag 12 maart staat in het teken van de versafdelingen en de puntjes op de i.

Vanaf woensdag 13 maart zijn we vanaf 8:00 geopend voor de klant.
Er staan in die week diverse activiteiten gepland welke in de speciale openingsfolder worden gecommuniceerd. Voor Bakkeveen en omstreken staat er dan een prachtige moderne supermarkt!

Hopend u voldoende te hebben geïnformeerd met bovenstaande informatie.

Met vriendelijke groet ,
Tjipke Toonstra
Bedrijfsleider Poiesz Bakkeveen.

Geplaatst in: Poiesz

Geef een reactie