Doarp yn’t grien informatie avond

 

Geplaatst in: Doarpstún

4 reacties op “Doarp yn’t grien informatie avond

 1. D.R. zegt:

  De Dorpstún is goed bezig! Prima actie: meer groen in het dorp.
  Wel erg jammer dat nu de dorpelingen gestimuleerd worden om meer bomen en struiken te planten, er juist rondom het dorp massaal gekapt wordt in bossen en houtwallen, waarbij ook mooie oude bomen het loodje leggen.
  Dat levert een tegenstrijdig beeld op.

 2. Geert Louwes zegt:

  Ja dat geeft zeker een tegenstrijdig beeld op. Maar als wij alle oude en aftakelende bomen laten staan zonder deze te vervangen zitten onze klein- en achterkleinkinderen met het probleem. Deze discussie zal er altijd blijven. Het is maar hoe je er naar kijkt en wilt kijken en dat zullen wij gezamenlijk kritisch moeten doen.

 3. D.R. zegt:

  Het antwoord is simpel genoeg; een zieke boom kan gekapt en vervangen worden, een gezonde boom (dus ook oude) laat je staan….
  Gelukkig staan steeds meer mensen kritischer tegenover de tegenwoordige massale boskap uit economisch perspectief. Gefaseerd kappen is beter voor natuur en milieu en dus ook voor de toekomstige generatie.
  Laat Bakkeveen groener worden en blijven……. Ga zo door dorpstùn!

 4. Vincent Veldhoen zegt:

  Goede zakelijke toedoende uitleg, Geert ! Geen spelt tussen te krijgen.

Geef een reactie