Nieuwe inwoners in de Slûswachter

De redactie van de Slûswachter is op zoek naar nieuwe inwoners van Bakkeveen. Vrijwel elke maand wordt in dorpsblad de Slûswachter een interview met nieuwe “Bakkeveensters” opgenomen. Iemand is nieuw als hij/zij niet langer dan ongeveer een jaar in Bakkeveen woont.

Wie kent nieuwe inwoners (of je bent zelf nieuwe inwoner) om geïnterviewd te worden. Het kost weinig tijd. Onze interviewer Bob Waisfisz komt na afspraak een uurtje langs en maakt er een mooi, lekker leesbaar verhaal van. De betrokken personen krijgen de tekst altijd eerst ter correctie voordat het geplaatst wordt !

Aanmeldingen graag spoedig
Mail Jan van Dalen: [email protected]  

 

Geplaatst in: Oproepen

2 reacties op “Nieuwe inwoners in de Slûswachter

  1. Aukje zegt:

    Ik woon nog langer dan een jaar in Bakkeveen.

Geef een reactie