All you need is bingo !

Tijdens deze koude en donkere tijden kan iedereen wel wat liefde en plezier gebruiken. Stel je eens voor dat er op één avond in beide behoeften voorzien wordt. Nou, dromen komen soms uit en de kans hierop wordt wel erg groot tijdens ‘All you need is bingo’!

Op vrijdag 15 februari zal in hartje Bakkeveen de ‘All you need is bingo’-avond plaatsvinden waarbij je niet alleen hele toffe prijzen kunt winnen, maar ook kans maakt op een date! Onze gastheer F. ten Brink staat op deze avond vanaf 19.30 uur voor je klaar om alle ballen stuk voor stuk bij langs gaan totdat er iemand in de prijzen valt en alle prijzen zijn vergeven.

 Mocht je nu denken ‘Hartstikke leuk enzo, maar hoe werkt dat dan?’. Het gaat als volgt: Je parkeert je stalen ros op 15 februari om 19.30 uur in de omgeving van de Brink en loopt hier naar binnen. Je betaalt contant voor één (of twee of 23) bingo kaart(en) en luistert naar de uitleg van de gastheer. Vervolgens geniet je van alles wat er voorbij komt, kruis je de genoemde getallen weg en hark je al je prijzen binnen! Mocht je er na dit alles nog geen genoeg van hebben, kun je vanaf 22.00 uur de avond voortzetten tijdens het live optreden van Sven Versteeg!

Nog één ding: De centen die jij besteedt aan bingokaarten gaan rechtstreeks naar Stichting Vieka. Dit is een lokale stichting die mensen ondersteunt in het doen van passend werk (www.viekazorg.nl).

 Zet je op aanwezig voor het evenement op Facebook en spread the love!

xoxo

 

Geplaatst in: Gewoon De Brink

Geef een reactie