World Servants naar Zambia

Hallo wij zijn Krijn en Mirte en wij doen mee met de World Servants in 2019.

Wij hebben gekozen voor een reis naar Zambia die einde juli, begin augustus plaats vindt aanstaande zomer. Hier zullen we dan drie weken lang lerarenwoningen en scholen gaan bouwen.

We hebben besloten om naar Zambia te gaan omdat dat ons allebei het meest aansprak. We houden van reizen en vooral om nu onder de evenaar te komen is dan ook echt een hele mooie kans om ook nog goeie daden te verrichten.

We zijn heel erg benieuwd naar de leefomstandigheden en de mensen die we tegen zullen komen. Misschien zullen we gaandeweg ook onszelf behoorlijk tegen komen als we onze standaarden echt naar het minimaalste moeten verlagen. Al met al lijkt het ons een fantastisch avontuur.

Wij zullen de komende tijd veel actie ondernemen om geld in te zamelen om de reis mogelijk te maken. Als eerste hebben we de verloting bij de kerst-sing-in en natuurlijk staan we weer met de koek en zopie samen met de gospelgroep voor u klaar op 2e kerstdag tijdens de kerstwandeling in Bakkeveen.

Wilt u ons sponseren dan kan dat door prijsjes beschikbaar te stellen, lootjes te kopen of door een (eigen gebakken) cake of een pak chocolademelk in te leveren voor de kerstwandeling of kom gewoon 2e kerstdag langs.

Alvast vreselijk bedankt als u één van onze sponsoren zou willen zijn, alle beetjes helpen!

Groeten Krijn de Haan en Mirte Kajim

Geplaatst in: World Servants

Geef een reactie