Winterse Snertkuier De Bosk in Blauwe Bos

Precies op de dag dat er voor het eerst een laagje sneeuw over Nederland lag, hield buurtvereniging De Bosk op 16 december haar traditionele Snertkuier. Dit keer was gekozen voor een wandeling van 5 km in het Blauwe Bos. De route is niet goed aangegeven dus het was soms even zoeken. Aan de vele boomstammen aan de kant was te zien dat het bos hier de laatste weken ook flink uitgedund is. Na een uur waren we weer terug bij de auto’s en keerden we weer huiswaarts naar Bakkeveen. Daar wachtte ons in een heerlijk verwarmde tuinkamer poeiermolke, glühwein , snert met roggebrood en spek en ……natuurlijk veel gezelligheid.

 

Geplaatst in: De Bosk

1 reactie op “Winterse Snertkuier De Bosk in Blauwe Bos

  1. Huub Bouma zegt:

    Dat ziet er allemaal weer goed uit en gezellig

Geef een reactie