Jeugdtheater LEEF Bakkeveen zoekt spelers

Wie de jeugd heeft de toekomst, dat gold vroeger zo en is heden ten dage nog steeds onze stelling. Als vereniging zijn wij trots op onze jeugdleden. Het jeugdtheater is altijd op zoek naar bijzondere projecten en daarmee proberen zij de jeugd van Bakkeveen en omgeving enthousiast te maken voor theater en toneel.

Wij starten met de Brassband Opsterland een gezamenlijk project. Wij gaan samen met onze jeugd en de jongeren van de Brassband een muzikale en theatrale voorstelling te maken. De jeugd wordt in deze activiteit ondersteund door volwassenen die ook hun steentje bijdragen in deze voorstelling.

Het thema van deze voorstelling heet dan ook “Troch de tiid” een reis door de tijd.

De Brassband studeert een aantal muziekstukken in die het publiek een reis door de tijd geven en het jeugdtheater “LEEF “verbindt deze muziek met korte sketches passend bij de muzikale periodes.

Een bezoekje bij Lodewijk de XIV valt onder de mogelijkheden, even “hakken” bij de gabbers en wat er in de 22é eeuw gebeurt is toekomstmuziek.

De voorstellingen zijn gepland op 15 en 16 maart 2019 in de Mande te Bakkeveen.

Het belooft in ieder geval een enerverende reis te worden maar om deze reis helemaal mogelijk te maken zijn wij opzoek naar spelers vanaf groep 7 basisonderwijs.

Wie heeft het lef en durft zich uit te leven bij “Troch de tiid” is 9 december 2018 om 10 uur van harte welkom in de Dunhoeke, Mjumsterwei 16 te Bakkeveen, bij de audities.

Wil je meer weten, mail dan naar [email protected]

Geplaatst in: Toneelvereniging Nij Bigjin

Geef een reactie