Impressie vlooienmarkt november 2018

Het gehele jaar 2018 heeft onze vlooienmarkt redelijk tot goed marktweer gehad. Op deze laatste markt mochten we wederom niet klagen. Paar dagen wat regen, maar vrijdag in de loop van de dag werd het zoals verwacht droog en kwam de zon door. In de ochtend van zaterdag 3 november is het wel koud: ijs op het natte gras. Als de zon wat hoger komt wordt het nog 10 graden. Er komen 268 standhouders.

Om 5 uur waren er al precies 20 aanwezig en ook al kopers. Alle kijken en handel gebeurt dan met de zaklantaarn. We slagen er niet in alle standhouders op de verharde terreinen te plaatsen; er komen nog 3,5 rijen op parkeerweiland P1. Voor het parkeren van bezoekers stonden P1 en P2 helemaal vol en nog 3 rijen op P3.

Alle standhouders hebben op deze laatste markt van het seizoen een kop heerlijke snert gekregen (geleverd door Beijk catering).

Het was de afsluiting van de record jaar: in totaal 6356 standhouders. Dat is 791 meer dan recordjaar 2016. In 2017 zat het tegen met het weer en waren er bijna 450 minder dan 2016. Er waren in 2018 weinig echte uitschieters in aantallen standhouders per markt. Alleen de markt van begin mei was te groot, maar dat is bijna elk jaar zo.

Voor het kalenderjaar zijn er geen wezenlijke veranderingen voorzien. Tot volgend seizoen.

Alle vrijwilligers van vlooienmarkt Bakkeveen

Onderstaande foto’s zijn van www.martijnvandervaart.nl .

 

 

Geplaatst in: vlooienmarkt_2018, Vlooienmarkten

Geef een reactie