Glasvezel: eindsprint ingezet.

Met nog 3 dagen te gaan staat vandaag (donderdag 15 november) de teller voor glasvezel in Opsterland op ruim 51%. Het moet minimaal 60% worden. Het maakt niet uit of je dorp hoog of laag scoort: het gaat om het Opsterlandse percentage.

Bakkeveen scoort nu al ruim 60%. Kabelnoord presenteerde vanochtend nog een percentage van 49,2% voor Bakkeveen. Maar we weten dat er nog 33 woningen van de lijst moeten omdat die al glasvezel hebben uit Drenthe, vandaar de 60%.

Ken je nog mensen in het buitengebied van Bakkeveen of andere Opsterlandse dorpen? Vraag of ze al meedoen met glasvezel.
Is het niet voor nu, dan wel voor de toekomst. Want later meedoen kost veel extra geld en nu doe je mee in het grote project met een bijdrage van de provincie. Je hoeft de glasvezel niet te gebruiken als je er geen gedoe mee wilt. Neem goedkoopste abonnement en je kunt je na een jaar afmelden. Dan heb je voor € 710,– glasvezel tot in de meterkast. Je huis klaar voor de toekomst !

Aanmelden kan tot 19 november via www.glasvezel.frl 

Jan van Dalen

Geplaatst in: Bakkeveen

3 reacties op “Glasvezel: eindsprint ingezet.

 1. Wibo zegt:

  Zondag is 18 november !! (Zie geel gearceerd stukje)

 2. JanvD zegt:

  “Wibo”, scherp, je hebt helemaal gelijk. Aanmelden zonder € 550,– extra kosten kan TOT AAN maandag 19 november. Dus zondag 18 november is de laatste dag. Ik denk dat het zo had moeten zijn v.w.b. de data. Groet, Jan van Dalen

 3. JanvD zegt:

  Hoe is het afgelopen? Pas woensdag ergens in de loop van de dag komt de officiele uitslag, tot die tijd komt er geen informatie naar buiten, aldus Kabelnoord (de aanmeldingen per post moeten ook nog verwerkt worden …..).
  Ik denk dat Bakkeveen meer dan 70% heeft gehaald (als je de 33 woningen die glasvezel van Drenthe hebben niet meerekent, anders 60%) en Opsterland als geheel dichter bij de 70 dan 60% zit. Het lijkt mij dat we onszelf als bewoners buitengebied kunnen feliciteren. We zijn klaar voor de toekomst. Het is in ieder geval een betere investering voor je spaargeld dan op de bank zetten ….

Geef een reactie