De Sa! en Woudklank digitaal (+vacature)

Bezorging Sa! in Bakkeveen
Wij hebben momenteel bezorgproblemen in Bakkeveen! Het dorp telt vier bezorgwijken, waarvan er op dit moment twee niet bezet zijn. Dat vinden wij heel vervelend. Wij maken immers een krant om gelezen te worden. Gelukkig horen we van lezers dat ze de Sa! ook missen. Wij doen er alles aan om de problemen zo snel mogelijk op te lossen. Tot die tijd liggen er extra kranten bij de Poiesz supermarkt in het dorp.
Het verspreidingsbureau dat voor ons de verspreiding verzorgt wil de problemen ook graag oplossen. Wanneer het iemand leuk lijkt om de Sa! te bezorgen, mail dan naar wordfolderbezorger.nl of bel met 058 – 233 4970.

Arend Waninge
Uitgever Sa!

De Sa! van woensdag 14 november: klik hier

 

 

De Woudklank van woensdag 14 november: klik hier

Geplaatst in: Bakkeveen, Vacatures

Geef een reactie