Bijeenkomst in “week tegen kindermishandeling”

Bijeenkomst over wat jij kunt betekenen voor kinderen die thuis niet veilig zijn.

Je hebt het ongetwijfeld eens meegemaakt. Dat onderbuikgevoel van ‘hier klopt iets niet’. Bijvoorbeeld omdat iemand zijn kind een veeg uit de pan geeft, terwijl er weinig aan de hand was. Of dat ene kind dat altijd op straat rondzwerft, vuile kleding draagt of geen speelkameraadjes mag meenemen naar huis. Wat doe jij dan? Kijk je weg, doe je er iets mee of wil je er iets mee doen maar weet je niet wat? Bedenk je goed dat jij het verschil kunt maken voor een kind die geen veilig thuis heeft. Want ook in Opsterland komt kindermishandeling nog te vaak voor!

Kom tijdens de Week tegen Kindermishandeling op 20 of 21 november naar één van onze bijeenkomsten over het signaleren van kindermishandeling. Een trainer van Veilig Thuis en een aandachtsfunctionaris Huiselijk geweld en Kindermishandeling van het Gebiedsteam vertellen je graag waarom jouw onderbuikgevoel het verschil kan maken. Je krijgt concrete tips over wat signalen van kindermishandeling kunnen zijn, wat jij kunt doen en bij wie je terecht kunt om erover te praten.

Dinsdag 20 november 2018

  • locatie: MFA De Lytse Jonker, Fugelsang 26A in Jonkerslân
  • tijd: 17.30 tot 19.30 uur

Woensdag 21 november 2018

  • locatie: Recreatiecentrum Dúndelle, Mjûmster Wei 16 in Bakkeveen
  • tijd: 17.30 tot 19.30 uur

Soep en broodjes staan voor je klaar bij deze bijeenkomsten. Schuif aan en kom erachter wat jij kunt doen om een kind weer een veilig thuis te geven. Meitsje it ferskil!
Graag tot ziens!

namens het Gebiedsteam
Libbe de Vries, wethouder jeugdzorg

AANMELDEN
Er is plaats voor maximaal 50 personen per avond. Meld je aan door voor 16 november 2018 een mail te sturen naar [email protected]. Vermeld daarbij welke avond je wilt komen en met hoeveel personen. Neem gerust iemand mee, de bijeenkomsten zijn voor iedereen!

Geplaatst in: Verzorging

Geef een reactie