Slotplaatsfestival a.s. zondag

KOM NAAR HET SLOTPLAATS FESTIVAL IN BAKKEVEEN

Natuurmonumenten heeft weer wat! Het Slotplaats Festival op zondag 7 oktober van 11.00 tot 16.00 uur op landgoed De Slotplaats in Bakkeveen belooft een bijzonder festival te worden. Naast een streekmarkt zijn er diverse oude ambachten en allerlei leuke OERRR-activiteiten voor kinderen.

Oude ambachten worden gedemonstreerd en er is van alles te proeven zoals jam, honing, worst, kaas, chocolade en ambachtelijk, ter plekke vers gebakken brood. Hiernaast vindt u bijvoorbeeld bloemen en planten, handgemaakte sieraden, hoeden en petten en kunst van boomwortels.

De bijzondere cultuurhistorie van het landgoed wordt uit de doeken gedaan in een interessante excursie voor volwassenen. Voor de kinderen zijn er paddenstoelenspeurtochten en nog meer spannende OERRR activiteiten zoals pijl en boog maken, een paddenstoelenspeurtocht en suikermaïs roosteren boven een vuurtje.

Toegang voor volwassenen en kinderen: slechts € 2,- per persoon, maar bent u lid of zijn de kinderen OERRR lid, dan kunt u natuurlijk gratis naar binnen. Alle activiteiten zijn gratis.

Klik hier voor een impressie van de aflevering van 2017.

Geplaatst in: Natuurmonumenten, Slotplaats

Geef een reactie