Impressie vlooienmarkt 6 oktober

Het was deze zaterdag 6 oktober 2018 mooi marktweer. We dachten dat we het troffen met het weer, maar het kon nog mooier. Dat bleek de week erna: nog warmer en meer zon.

Hoe dan ook: het hele seizoen al redelijk tot goed getroffen met het weer. Het was zaterdagochtend wel vochtig en koud. Velen zullen op de grasterreinen natte voeten gekregen hebben van het natte gras…. ’s ochtends om 8 uur was het nog maar 5 graden en pas tegen 13 uur werd de 20 graden bereikt.

’s ochtend iets na 4 uur waren er al ruim 30 standhouders. Dat in het pikkedonker. Spoedig daarna ook al veel kopers die heen en weer liepen met gekochte waar naar de auto op het parkeerterrein. Al die handel gebeurde bij de zaklantaarn. Tegen 6 uur kwam de stroom standhouders goed op gang. Het netjes plaatsen van de standhouders in rijen is wel eens sneller gegaan, omdat het nog steeds donker was en dan vallen aanwijzingen wat minder goed op. Rond 8 uur was bijna iedereen binnen en de goederen uitgestald. Om half 12 ging de eerste verkoper alweer naar huis: uitverkocht. Kan eigenlijk niet: dat eerder vertrekken, want dat is niet handig voor de andere standhouders.

De standhouders vertrokken over het algemeen laat. Daar was het mooie weer debet aan en natuurlijk het lang blijven hangen van de bezoekers/kopers.

Er zijn 492 standhouders geteld en dat is een nipt record voor oktober (oktober 2014 was het nog mooier weer en toen waren er 488 standhouders).

Hieronder een foto-impressie.

 

Geplaatst in: vlooienmarkt_2018, Vlooienmarkten

3 reacties op “Impressie vlooienmarkt 6 oktober

  1. Mike zegt:

    Was voor de eerste geweest als verkoper heb niet veel verkocht maar een hele leerzaam gezellig tijd gehad komt zeker weer.

  2. Taeke de Vries zegt:

    Wat een heerlijke Happening met al die kooplustige mensen WAUW Taeke

  3. Taeke de Vries zegt:

    De hele organisatie is Ideaal..

Geef een reactie