Herfstexcursie Slotplaats

In het bos bij de Slotplaats is donderdag 25 oktober een herfstexcursie voor kinderen vanaf 6 jaar.

Ga je mee op zoek naar de herfst, voel je de wind van de herfststorm en ruik je de bladeren op de grond. Zie je die mooie paddenstoelen daar en hoor je het roodborstje zingen.

De deelnemers gaan samen op zoek, diep in het bos, kijken naast de paden en struinen tussen de bomen. Daar vinden we de mooiste paddenstoelen, rapen we beukennootjes, eikels en kastanjes. Ze zien gekleurde blaadjes en bessen aan de struiken en bomen. Tussendoor hebben ze tijd om een spelletje te doen met materiaal uit het bos.

Jeugdgidsen van IVN de Wâlden helpen er bij. Ze nemen zoekkaarten, loepjes en spiegeltjes mee om de paddenstoelen goed te bekijken en de naam te vinden. Deelname is gratis en na afloop krijgt iedere deelnemer een mooi cadeautje mee.

Plaats: Parkeerterrein bij de Slotplaats

Datum: donderdag 25 oktober 2018

Opgave verplicht: bij Mirjam Frieswijk tel. 0512-472102

Geplaatst in: Slotplaats

Geef een reactie