Bouwen in Bakkeveen: a.s. woensdag !

Bouwen in Bakkeveen
Informatieavond voor starters!

Bakkeveen is een prachtig dorp om te wonen, echter zijn er voor starters weinig opties. Om dit probleem op te lossen, is de Werkgroep Wonen in het leven geroepen en gaan onderzoeken wat de opties zijn voor betaalbare en duurzame woningbouw.

Op woensdag 24 oktober organiseert de Werkgroep Wonen een informatieavond voor starters om ideeën te presenteren over de mogelijke bouw van starterswoningen in Bakkeveen.

Wil jij graag in Bakkeveen (blijven) wonen en wil je samen met ons kijken naar de mogelijkheden? Meld je dan aan via [email protected].  Geef hierbij je naam, adres en telefoonnummer op en dan zien we je graag op 24 oktober om 20.00u in Dúndelle Bakkeveen.

Belangstellenden voor vrije kavels zijn ook welkom. Er kan dan geïnventariseerd worden wat de behoeften zijn en wat mogelijk realiseerbaar is. Hopelijk komt er voor die avond nog enige informatie vanuit de gemeente beschikbaar.

Graag ook even via bovenstaand emailadres aanmelden met vermelding dat het om een vrije kavel gaat.

Werkgroep Wonen

Geplaatst in: Bakkeveen, Plaatselijk Belang

Geef een reactie