Nieuw: peuter-/kleutergym

Peuter-/Kleutergym geef je nu op!!!

Peuters en kleuters (3 t/m 6 jaar) hebben plezier in bewegen. Elke stoeprand, bank of iets dergelijks nodigt hen uit om te bewegen, te spelen en te ontdekken. Ze maken een enorme ontwikkeling door, waarbij deze drang tot bewegen erg belangrijk is.

Bij peuter-/kleutergym proberen wij aan de bewegingsbehoeften van elk kind te voldoen. Elk kind is anders; het ene kind is bang om over kop te gaan, het andere kind heeft hoogtevrees en weer een ander kent geen vrees.

Bij peuter-/kleutergym worden situaties geboden die passen bij de kinderen en die elk kind op zijn eigen niveau kan beleven, en waarop elk kind zich op zijn eigen tempo en mogelijkheden ontwikkelt. Daarbij proberen wij als leiding het kind te stimuleren steeds een stapje verder te gaan.

Aanmelden kan tot 10 september !!

Gymver. Kwiek

Geplaatst in: Gymnastiek

Geef een reactie