Louwsma-toernooi 2018

Op Zondag 9 september werd weer het Louwsma mix-toernooi gespeeld bij LTC Dúndelle te Bakkeveen.

Sinds 2017 wordt dit toernooi op één dag gespeeld en dat was te merken aan de recorddeelname van  12 koppels, veelal in geheel nieuwe samenstelling.  Er werd gespeeld in 4 poules. Daarna speelden alle nummers 1, 2, 3 en 4 in de poules nog een halve finale en een finale voor respectievelijk de plaatsen 1 t/m 4, 5 t/m 8 en 9 t/m 12. Deze formule zorgde voor veel spannende wedstrijden tussen koppels van gelijkwaardig niveau.

Door het prachtige weer waren niet alleen de velden maar was ook het terras de gehele dag druk bezet. De kantinecommissie had weer zijn best gedaan op de fleurige aankleding en de verzorging van de inwendige mens met diverse hapjes en drankjes. De prijsuitreiking werd ook dit jaar weer verricht door Sieb Louwsma, de naamgever van dit toernooi, en dat was helaas voor het laatst aangezien Louwsma Beheer na dit jaar afscheid neemt als hoofdsponsor. Voorzitter Bas Brouwer zette hem daarom even in zonnetje met een bosje bloemen en bedankte hem hartelijk voor zes jaar trouwe sponsoring.

Dan de uitslag: Op plaats drie eindigden Meriam den Ouden en Jan de Haan, op plaats twee Aline Ketelaar en Bas Brouwer en de eerste plek werd wederom opgeëist door Nynke de Jong en Andries van der Velde.

Het mooie weer voor volgend jaar is alweer besteld. Nu alleen nog een nieuwe hoofdsponsor! Kijk voor foto’s op facebook

Geplaatst in: Tennis

Geef een reactie