Informatiebijeenkomst EnergieWijs

Informatiebijeenkomst Werkgroep Energiewijs Bakkeveen.

Maandag 17 september 2018 in Dúndelle om 20.00 uur.

In deze bijeenkomst gaat over het uitvoeren van maatregelen op het gebied van woningisolatie en over warmtepompen.

De werkgroep Energiewijs Bakkeveen belegt deze bijeenkomst om inwoners van Bakkeveen in de gelegenheid te stelling om zich te informeren over twee onderwerpen, die vanuit van energiebesparing van belang zijn.

  • Dhr. Rob Schuil van “Schuil Isolatiezorg” uit Drachten geeft om 20.00 uur een presentatie over hoe vloer-, dak- en spouwisolatie kan worden uitgevoerd. Daarna is er ruimte voor vragen en discussie

Daarna is er een pauze met koffie en thee en de gelegenheid om met elkaar en met de sprekers van gedachten te wisselen.

  • Vervolgens geeft dhr. De Boer uit Wijnjewoude om 21.00 uur een presentatie over verschillende soorten warmtepompen en over de vraag in welke situatie en hoe warmtepompen een bijdrage kunnen leveren aan de energietransitie en aan energiebesparing.

Ook hierna is er gelegenheid voor vragen en discussie. We sluiten af om 22.00 uur

Meer informatie vind u op de website: www.buurkracht.nl/bakkeveen

Geplaatst in: Duurzaam Bakkeveen

Geef een reactie