Hjerstrintocht Waskemar

Hjerstrintocht Waskemar

In een bruisend jaar vol culturele activiteiten, in het kader van LF2018, waarin overal in de provincie  mensen worden samengebracht, wordt u van harte uitgenodigd om verbinding te ervaren in de prachtige omgeving van Waskemeer. Op zaterdag 6 oktober zijn er twee volledig bewegwijzerde wandeltochten uitgezet van 12,5 en 25 kilometer.

Wandelaars kunnen genieten van de  bossen, heidevelden  en weidse uitzichten. Een wandeling is naast een fysieke prestatie en daarmee gezond voor het lichaam, ook een prachtige vorm van verbinding  door met  anderen in gesprek te gaan. Al wandelend ervaar je rust; momenten waar genieten, ontmoeten en ontdekken  de ruimte kunnen krijgen.

Laat deze kans niet aan u voorbij gaan en kom op 6 oktober naar Waskemeer

De  inschrijving en  de start vindt plaats bij het dorpshuis `t Ald Leger, Leidijk 42 A, tussen 9 en 10 uur de 25 km, tussen 9.30 tot 10.30 uur de 12.5 km.

Voor meer informatie kunt u bellen met nummer 0516-422248.

Geplaatst in: Wandelen & fietsen

Geef een reactie