Bezorging Sa!, vacature

Bericht van weekblad Sa!

De bezorging van de Sa! in een deel van Bakkeveen is de laatste weken niet optimaal. In één van de wijken in het dorp is momenteel geen bezorger. Het bedrijf dat onze kranten verspreidt is druk bezig deze vacature zo snel mogelijk weer in te vullen.

Wij krijgen wekelijks telefoontjes en mailtjes uit het dorp van mensen die de krant missen. Dat is op zich een goed teken, we zijn er blij mee! Maar liever hebben we nog dat iedereen gewoon wekelijks de Sa! in de brievenbus krijgt.

Met de Poiesz Supermarkt is afgesproken dat zolang de vacature nog niet is ingevuld, er extra kranten in de supermarkt liggen.

Kandidaten die wel wat in een bijbaantje als bezorger zien, kunnen zich melden via wordfolderbezorger.nl of bellen met 058 – 233 49 70.

Redactie Sa!

Klik hier voor de Sa! van woensdag 12 september.

Geplaatst in: Vacatures

Geef een reactie