Zomeractiviteiten 2018: `Wie temt het varken?`

En wat was het beregezellig afgelopen zaterdag 4 augustus bij Plaza de Kolk. Onder het genot van een patatje of een ijsje werd genoten van hoogstaand vermaak en vertier. Vele kinderen maar ook volwassenen durfden zich te wagen aan het alom bekende varkentje temmen wat werd georganiseerd door Stichting Dorpsfeest Bakkeveen.

Niet gemakkelijk zo werd wel duidelijk door de vele snoekduiken en valpartijen. Voor Hessel van der Beek en Jeroen Kok was het een eitje. Hessel bleef in totaal 57 seconden en Jeroen 134 seconden zitten. Daarmee waren zij de winnaars van de avond en mochten een waardebon van Plaza de Kolk in ontvangst nemen.

Tijdens deze avond mocht SDB nog meer vreugde uitdelen in de vorm van een cheque. Door showmaster Gert Noord werd de cheque ter waarde van €300 uitgereikt aan de Himmelploeg Bakkeveen voor hun fantastische werk. Dik verdiend!

Benieuwd naar de andere activiteiten die SDB organiseert in augustus?

  • zaterdag 11 augustus DE SWEEPER bij Bospaviljoen Bakkeveen, aanvang 19.00 uur.
  • zaterdag 18 augustus SPIJKERBROEKHANGEN op de Brink Bakkeveen, aanvang 19.00 uur.

Voor info, foto`s en video`s van deze festiviteiten: CHECK de SDB facebook!

Aline de Vries

Geplaatst in: Dorpsfeest

Geef een reactie